A сега и Офис Кетъринг   

+

За Нас

За Роял Нечър

Roal Nature - Healthy Kitchen е кетъринг компания, която ще ви помогне да започнете да живеете здравословно и балансирано. Компанията притежава развити компетенции в разработката на здравословни хранителни режими, частен и корпоративен кетъринг и доставка на обедни менюта. Нашата мисия е да ви вдъхновим и покажем, че здравословният начин на живот може да бъде лесен, вкусен и е въпрос на избор, който всеки един от вас просто трябва да направи. Роял Нейчър е единственият производител на студено пресовани сокове с марката Fresh Brothers. 

Здравословни обедни менюта

Ако Ви е омръзнало да се храните винаги в последния момент и с каквото ви попадне, погрижете се за вашето здараве и опитайте нашите разнообразни и вкусни обедни менюта. Изберете подходящият за вас вариант - Vegan, No Gluten, Vegetarian, Standard и ние ще го доставим директно до работното ви място или дома. Насладете се на 3-степенно полезно меню, изготвено по рецепти на едни от най-известните нутриционисти в страната. Ние внимателно подбираме всички използвани продукти и съставки, единствено съобразени с вашите предпочитания.  Не използваме подобрители, оцветители, консерванти, подсладители и други химически добавки. Процесите по предварителната подготовка и топлинната обработка на хранителните продукти са съобразени с всички съвременни концепции за приготвянето на здравословна храна

Корпоративен кетъринг 

Корпоративният кетъринг е услуга специално разработена за компании, които искат да подсигурят вкусно, лесно и здравословно разнообразие на техните служители. Роял Нейчър поема цялостната грижа за вашия специален екип. Ние ще се съобразим с техните нужди и ще изготвим здравословна и вкусна храна, напитки и всичко необходимо, за да задоволим и най-претенциозните служители. 

Услугата включва ежедневно посещение от наш представител, който следи за наличности и зареждане на разнообразни продукти, представяне на нови артикули, поддръжка на техническата изправност на охлаждащите съоражения и всичко необходимо, с което бихме подобрили вашия работен процес.  

Здравословни Хранителни Режими

Пътят към здравето и щастието вече е възможен и лесен с програмите и хранителните режими на Royal Nature. Ние създаваме добри навици и ви улесняваме, като се грижим за цялостната ви трансформация към един по-балансиран начин на живот. Ако ни се доверите, ще ви покажем, че да живеете здравословно е лесно, удобно и приятно. Нашите специалисти ще разработят специално за вас меню и тренировъчна програма, която ще ви помогне в изграждането на така мечтаното тяло. Изберете програма и стартирайте вашата трансформация сега!  

Студено Пресовани Сокове 

Fresh Brothers са първите в България сурови и студенопресовани сокове, или както ние ги наричаме "100% RAW & COLD-PRESSED".Със създаването на Fresh Brothers, искахме да предложим продукт, който да е вкусен и същевременно полезен за хората, максимално близък до вида, в който ни го дава природата и съответно да е леснодостъпен в забързаното ни ежедневие. 

Нашите рецепти са специално разработени от сертифициран нутриционист – Надя Петрова, така че соковете да са подходящи за детоксикация или пък като здравословно допълнение към дневното Ви меню. 

Защо да ни се доверите?

Храната е лекарство и удоволствие! Качеството и доброто обслужване са това, на което най-много държим.  Royal Nature - с нас е лесно и полезно!

С уважение, 
Екипът на Роял Нейчър

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!