Методи за плащане

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ - НАЧИНИ И УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ
Плащането се извършва чрез един от следните начини:
1. Плащане по банков път.

Данни на фирмата за плащане по банков път:

Роял Нейчър ЕООД
Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC FINVBGSF
IBAN:BG51FINV91501017181948
2. Плащане чрез наложен платеж при доставка.

Плащането се осъществава в брой на куриера

3.Плащане с дебитни/кредитни карти

1.При плащане с дебитна/кредитна карта, Роял Нейчър ЕООД има правото да прекрати уговорката с Вас, ако ни е отказан достъп до издателя на Вашата разплащателна карта или ако основателно смятаме, че плащането ще бъде отказано. Вие се съгласявате да ни компенсирате изцяло за всички основателни разходи (включително и основателни съдебни разноски), които е възможно да понесем, получавайки дължимите плащания от Вас, които обаче не сте направили в съответствие с взаимната ни уговорка, уредена в следните срокове и условия.
2. Всички плащания чрез дебитна/кредитна карта, PayPal и Epay трябва да бъдат извършени предварително, изключение прави единствено плащане чрез наложен платеж при доставка.
3. Всички анулации трябва да бъдат извършени не по-малко от два работни дни преди датата на доставката. Анулации могат да бъдат извършени чрез нашия уебсайт или от член на нашия екип, по телефон или e-mail. Анулациите включват всяко отлагане на поръчка за различна дата или смяна на вида на поръчания комплект.
4. Рекламации няма да бъдат извършвани след приета доставка.
5. Обърнете внимание на правото ни да променяме цените без предизвестие.
6. Поръчката Ви не е потвърдена, докато не се извърши плащането, освен в случаите с наложен платеж.
7. Приетите потвърждавания за плащанията и датата на доставка ще Ви бъдат изпратени.

ОТМЯНА НА ПОРЪЧКАТА
Всички анулации трябва да бъдат получени не по-малко от два работни дни преди датата на доставка избрана в САЙТА. Например, ако доставката Ви е насрочена за вторник, трябва да отмените поръчката си не по-късно от 17.00 часа в четвъртък предходната седмица, преди да получите доставката си. Анулациите трябва да бъдат извършени писмено от човекa, който е направил поръчката.